Investeren in 2022: deze cryptomunten moet je kopen

Wil jij weten welke cryptomunten je moet aanschaffen om winst te maken in 2022? In deze blog geven wij je 5 cryptomunten waar wij vertrouwen in hebben voor het nieuwe jaar. Zeker een goede investering dus.

Wat brengt de toekomst? Het is en blijft een vraag die we niet kunnen beantwoorden. Zo wisten we in 2019 nog niet dat we in 2020 en 2021 te maken zouden krijgen met een pandemie. Zo kunnen we ook niet weten wat de koers van de bitcoin, Cardano of bijvoorbeeld Vechain gaat doe. Maar toch zijn er een aantal coins waar jij in moet investeren.

Wist je trouwens dat steeds meer Nederlanders beginnen met cryptomunten? Hierdoor groeien de munten extra hard.

1.    Cardano

We zien dat de Cardano koers flink is gestegen in het afgelopen jaar. De verwachting is dat de Cardano zal stijgen naar uiteindelijk €10 in 2025. Dit ligt natuurlijk nog vel weg, maar hierdoor is dit een perfecte investering voor in de toekomst. Wil jij dus voor een langere tijd investeren in één munt en je inzet laten staan dan is dit een goede munt. Deze munten heeft als doel wereldwijd de gezondheidszorg en landbouwsector te ondersteunen. Ze hebben ook een echte roadmap uitgezet voor aankomend jaar en hebben serieuze plannen in de toekomst.

2.    Solana

Deze token is vrij nieuw op de markt en daarmee nog niet per direct bekend. Maar dit kan er juist voor zorgen dat jij flinke winsten kan gaan maken. Solano is net als Ethereum en Cardano een blockchainproject. Hiermee schaalt hij dus zijn eigen munten. Solana wil een snelle blockchain bieden. Ze geven aan wel 60.000 transacties te kunnen doen per seconde. De lage transactie kosten en de snelle stijging zorgen voor een tweede plek op deze lijst.

3.    Bitcoin

Natuurlijk is de oudste munt van ze allemaal er ook bij. Want de reden dat deze munt blijft stijgen over de jaren heen is omdat hij de oudste munt is en de grootste. Wil je investeren in de lange termijn dan is dit de beste munt die je kan kopen. De verwachting is dat de Bitcoin zal stijgen naar 100.000 in 2022, en sommige analisten zeggen zelf dat de Bitcoin kan stijgen naar een miljoen in waarde in 2025. Nog even je Bitcoin houden is dus een prima idee.

4.    Vechain

Op nummer vier van de lijst komt de Vechain. Deze munt heeft ook zijn eigen blockchainproject. Zo is hun doel om de logistieke sector te verplaatsen naar de blockchain. Inmiddels is het project al een flinke tijd in leven en werken er al verschillende grote partijen samen met deze munt. Zo werkt de Chinese tak van Walmart samen om hun traceerbaarheid te verbeteren in het nieuwe jaar. De Vechain koers is net zoals vele anderen enorm hard aan het stijgen de laatste tijd.

5.    Dogecoin

Het blijft hilarisch dat deze munt nog steeds aan het stijgen is. Zo was deze cryptomunt opgezet als grap in 2014, maar heeft hij in 2021 een enorme stijging gemaakt. Inmiddels is het een populaire munt geworden en zien we dat de koers nog steeds aan het stijgen is. De koers van deze munt wordt vooral bepaald door mensen als Elon Musk en Snoop Dogg. Door hun tweets fluctueert hij enorm. Koop er dus nooit te veel van.

Je vindt hier het Twitter-account van Musk. 

Ook interessant