Handige elektrische upgrades voor jouw woning

Wat de reden is waarom je graag je woning wilt upgraden met elektrische snufjes, kan enorm verschillend zijn. Maar de kans is groot dat je de functionaliteit, veiligheid en energie-efficiëntie van jouw woning het liefste snel naar een hoger niveau wilt tillen. Dit hoeft gelukkig niet zo ingewikkeld te zijn. Vandaag de dag zijn er namelijk verschillende handige elektrische upgrades beschikbaar, waarmee je je huis meteen veel comfortabeler en moderner kunt maken. Denk daarbij aan een aardlekschakelaar online kopen. Is je interesse gewekt? En kom je daar graag wat meer over te weten? In dit blog lees je wat de meest populaire en handige elektrische upgrades voor jouw woning zijn.

Erg veel sfeer in huis met slimme verlichting

Een van de beste investeringen die je voor je woning kunt doen? Dan is toch het wel het hebben van slimme verlichting. Waarom? Deze systemen maken gebruik van draadloze technologieën en door middel van een bijbehorende app kun je de verlichting erg makkelijk naar wens bedienen.  Want installeer je meteen een paar slimme lampen, voordat je aan de slag bent gegaan met een groepenkast samenstellen? Dan kun je de helderheid, maar ook de kleur van de verlichting helemaal naar wens aanpassen. Niet alleen zorg je hierdoor meteen voor de juiste soort sfeer in huis, maar je kunt ook nog eens op de kosten besparen. Bovendien kunnen slimme verlichtingssystemen worden geïntegreerd met slimme assistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant voor nog meer gemak.

Extra veiligheid in huis door stopcontacten met kinderbeveiliging in te kopen

Lopen er een of meerdere opgroeiende kinderen bij jou in huis rond? Dan weet je maar al te goed dat een veilige woning belangrijker dan ooit is. Misschien heb je al wat sloten op kastjes gezet of scherpe hoeken afgeschermd. Maar ook de stopcontacten moet je een keer goed onder handen nemen. Stopcontacten met kinderbeveiliging zijn speciaal ontworpen om jouw kleine kroost te beschermen tegen elektrische schokken. Deze stopcontacten zijn namelijk voorzien van ingebouwde vergrendelingen, zodat kleine handjes het stopcontact niet kunnen bereiken.

Regel de temperatuur in huis extra goed met een WiFi-thermostaat

Een andere slimme elektrische upgrade voor je woning is een Wifi-thermostaat. Je kunt hierdoor de temperatuur in huis net even wat beter regelen, waardoor het ook zomaar kan zijn dat je in de energiekosten bespaart. Met dit type thermostaat kun je de temperatuur op afstand regelen via een app. Zo is je huis aangenaam verwarmd als je tijdens een lange werkdag in de winter thuiskomt of je zet de temperatuur wat lager als je voor een langere tijd op vakantie bent.

Ook interessant