Snelste Rode Kaart Ooit

Op Allerecords schreven we al eens eerder over het snelste doelpunt aller tijden, wat binnen twee seconden gemaakt was. Bizar, toch? Dat is alleen niets vergeleken met de snelste rode kaart ooit, want de snelste rode kaarten in de voetbalgeschiedenis zijn een apart verhaal an sich.

Lee Todd

De snelste rode kaart ooit is wel een heel bizar verhaal. Lee Todd was een aanvaller van Cross Park Farm Celtic Toen de scheidsrechter op zijn fluit blies om de wedstrijd te kunnen laten beginnen, riep Lee uit: “Fuck me, that was loud!”. De scheidsrechter kon hier niet om lachen en gaf Lee direct rood, waardoor hij na slechts 2 seconden op het veld te hebben gestaan, direct weer naar de kleedkamer kon. Wij vragen ons af of Lee er zelf wel een beetje om heeft kunnen lachen. Er zijn helaas geen beelden van deze bizarre gebeurtenis.

Serge Djiehoua

Een ander bizar verhaal is dat van Serge Djiehoua, een speler die voor Glyfada FC speelde, een Griekse Club. In 2013 speelde hij een wedstrijd en kwam hij in de 83e minuut binnen als wissel. Hij kreeg bijna direct de bal gepasst en bij een duel met de tegenstander deelde hij een klap uit, wat hem een rode kaart opleverde. Na slechts drie seconden op het veld te zijn geweest. Hiervan zijn wel beelden, dus kijk en verbaas je.

Ook interessant