Dit is de iPhone 14 Pro Max

Het is weer zo ver: Apple heeft een nieuwe iPhone gelanceerd. Het is de iPhone 14 Pro Max. En zoals elke keer overtreft de nieuwste iPhone al zijn voorgangers. Maar wat kun je nou precies verwachten van deze spiksplinternieuwe telefoon? Wij vertellen het jou in deze blog!

Goed om eerst te vertellen dat de iPhone 14 Pro Max niet alleen komt. Er is weer een compleet iPhone 14-serie op de markt gebracht. Maar binnen het nieuwste van het nieuwste is de iPhone 14 Pro Max het neusje van de zalm. Verder is er nog de iPhone 14, iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro op de markt gebracht. Maar wij gaan kijken naar de iPhone 14 Pro Max!

Modern, strak en stijlvol

Hebben we het over de iPhone 14 Pro Max dan hebben we het natuurlijk weer over modern, strak en stijlvol. Een telefoon waarmee je gezien kunt worden. Maar dat niet alleen. Het hele model is weer tot in de puntjes goed uitgedacht. Van het 6,7-inch OLED-display tot aan het dynamische eiland boven in het scherm. Dat betekent dat alles wat je bekijkt op je telefoon, van video’s tot aan foto’s, nog mooier en scherper is. Helder beeld én felle kleuren. En dat de bediening nog gemakkelijker gaat. Dit noemen ze ook wel een always-on display. Op deze plek zie je alles wat er gebeurt op jouw telefoon. Van gebeld worden tot aan het openen van verschillende widgets.

Deze iPhone 14 heeft ook weer dat herkenbare tijdloze design. En is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, zoals paars. Maar ook zilver, zwart en goud.

48-megapixel camera in je broekzak

Ongeveer de meest gestelde vraag is altijd: hoe is de camera? En vandaag de dag is die camera ontzettend belangrijk. Er zit op deze nieuwe iPhone een 48 megapixel camera. Zo’n onwijs goede camera heb je nog nooit eerder gezien op een iPhone. Hierdoor kun je ongelooflijk mooie foto’s en video’s maken. Alsof je een digitale camera op zak hebt. Daarnaast is filmen in 4K geen enkel probleem. En zit er een 12 megapixel camera op met 3 keer optische zoom en autofocus.

Wil jij professionele foto’s leren maken met je iPhone? Lees dan eens dit artikel!

Meer batterijcapaciteit

Hoe groter de telefoon en de capaciteit, hoe groter de uitdaging voor een goede batterij lijkt te zijn. De makers van de iPhone 14 hebben dit perfect begrepen. En hebben er een Apple A16 Bionic chip in gezet. Hierdoor heb je ongelooflijk veel opslaggeheugen. Maar ook de batterijcapaciteit lijkt eindeloos te zijn. Dit noemen ze een all-day battery. Eén keer opladen om heel de dag plezier van te hebben. Een snelle en efficiënte telefoon als gevolg.

Naast dat de iPhone 14 een ongelooflijk handig toestel is geworden met veel mogelijkheden, biedt de telefoon je ook een stukje veiligheid. Zo zitten er op deze telefoon nieuwe SOS en veiligheidsfuncties. Denk aan het bereiken van hulpdiensten óók als je geen bereik hebt. Crash je met de auto? Dan dit er een crashdetectie op waardoor hulpdiensten automatisch worden opgeroepen. Je telefoon is tenslotte nooit ver weg, dus dit zijn mooie ontwikkelingen!

Ook interessant