Plakfolie ontdekken

Plakfolie, ken jij het al? Tegenwoordig is het enorm populair. Bezig zijn met het interieur is iets wat veel mensen de laatste tijd doen. Mooie meubels, mooie decoratie, mooie verlichting en mooie kleuren op de muur. Op Pinterest is heel veel inspiratie te vinden als het om interieur gaat. Je vindt de mooiste voorbeelden en veel mensen halen dan ook van dit soort platforms de inspiratie voor hun eigen woning. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van plakfolie om een interieur te restylen. Je kunt een oud meubeltje weer van een nieuwe look voorzien door het met plakfolie te beplakken. Ook een deur, vensterbank of complete keuken kun je met plakfolie decoreren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en steeds meer mensen komen daar achter!

Effen kleuren

Plakfolie is verkrijgbaar in honderden verschillende soorten. Ook effen gekleurd plakfolie is verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de webshop Raamfolieonline.nl. Je vindt daar effen plakfolie in tientallen kleuren. Een gedeelte is mat afgewerkt, het andere deel glanzend, ook hier heb je dus keuze in. Effen plakfolie wordt veel gebruikt om keukenkastjes een nieuwe, frisse kleur te geven. In een mum van tijd heb je je complete keuken van plakfolie voorzien én dat voor weinig geld, plakfolie kost namelijk vaak zo’n 3 euro per halve meter. Voor 10 meter folie ben je dus vaak zo’n 60 euro kwijt. Erg voordelig, zeker wanneer je het vergelijkt met de prijzen van een compleet nieuwe keuken, want dan gaat het om duizenden euro’s!

Plakfolie met prints

Naast effen kleuren zijn ook plakfolies met prints heel populair. Voornamelijk houtprints en marmerprints doen het tegenwoordig erg goed in interieurs. Houtlook is een trend wat eigenlijk blijvend is. Waar je 10, 20 en zelfs 50 jaar geleden veel houtlook tegenkwam in interieurs, zie je houtlook vandaag de dag nog steeds heel veel. Tegenwoordig gaat het wel meer om de lichte houtprints, ‘vroeger’ was de donkere houtprint populairder. Een trend van het laatste moment is natuurlijk de marmerlook. Vooral in keukens kom je de marmerlook steeds vaker tegen, het geeft een chique, kwalitatieve uitstraling. Ook op de vensterbank is een marmerlook heel populair. Ook voor houtlook en marmerlook plakfolies ben je bij Raamfolieonline.nl aan het juiste adres.

Ook interessant