Must have speeltjes

Last Updated on: 15th augustus 2022, 11:44 am

Is het tijd op je seksleven wat op te spicen? Dan zijn sextoys een spannende en opwindende toevoeging. Vandaag de dag heb je niet meer alleen de good old dildo’s of vibrators. Er is een heel breed assortiment aan allerlei verschillende seksspeeltjes die jou en je bedpartner naar een ongekend hoogtepunt kunnen laten komen. Zo heb je vaginatoys zoals the egg en de masturbator voor haar en de penispompen en cockrings voor hem. Samen plezier beleven of even lekker quality time met jezelf? Het is allemaal mogelijk. Welke sextoys moet je dit jaar nog in je nachtkastje hebben liggen?

Seks Fantasie

Als jij je stoutste fantasieën tot leven wilt laten komen, dan zijn er een aantal sextoys die je dit jaar niet mag missen. Deze bed vriendjes wil je echt in je nachtkastje. De vagina masturbator is erg populair de laatste tijd bij de heren. Deze sextoy simuleert een vagina en is flexibel en zacht en is bovendien makkelijk schoon te houden. Dames zweren bij de spuitende dildo. Deze heeft een realistische look, is buigzaam en wordt geleverd met handige spuit die je kunt vullen met cum load. Verder zijn er nog de anaaltoys voor plezier en ongekend genot. De buttplug van metaal bijvoorbeeld, deze kun je warm en koud gebruiken en is makkelijk schoon te houden. Heb je nog niet zoveel ervaring op het gebied van sextoys, dan kun je de de Tarzan vibrator proberen. Dit is een leuke eerste vibrator die makkelijk te bedienen is. Deze vibrator bevat dubbele stimulatie en heeft 30 vibratie standen.

Plezier voor twee

Als je een (vaste) partner hebt en je wilt jullie seksleven een extra boost geven, dan zijn er de koppeltoys. Het mooie aan koppeltoys is dat je ze apart van elkaar kunt gebruiken, zodat je naar elkaar kunt kijken, maar je kunt ze ook samen gebruiken. De Pair Vibrator is een multifunctioneel speeltje kun je aan beide uiteinden gebruiken. De man kan het ronde gedeelte gebruiken als masturbator door de ring om de penis heen te schuiven en rustig op en neer te bewegen. De twee puntjes van de ring zijn er voor de stimulatie van de clitoris. En de andere kunt is voor geschikt voor anale of vaginale penetratie. Elk gedeelte is voorzien van een eigen motor, die je helemaal naar eigen voorkeur kunt instellen. Zo heb je allebei plezier en kun heerlijk van en met elkaar genieten.

Wissel het af

Voor een optimaal seksleven is het advies om de sextoys af te wisselen. Zo hou je het spannend en afwisselend. Je kunt de toys zelf gebruiken als je even quality time wilt, maar je kunt ook samen met je partner opwindende avonturen beleven in bed. Bezoek ook eens een sexshop op te kijken welke opties er allemaal zijn en laat je inspireren.

Ook interessant