Wat kunnen we verwachten van Ripple aankomend jaar?

Last Updated on: 19th april 2022, 03:30 am

Investeren in Ripple? In deze blog lees je de prognoses van Ripple voor het komende jaar, maar ook de jaren hierna. Van 2022 – 2030. Lees dus snel verder als je meer wil weten.

Ripple heeft een duidelijke toekomstvisie. Zo willen ze het voor banken mogelijk maken om makkelijker met elkaar te kunnen traden. Wij kunnen je vertellen dat ze hier al goed in slagen. Zo zijn de grootste investeerders in deze munten dan ook banken. Daarnaast hebben ze een flinke vinger in de pap in de financiële sector, maar wat kan dit uitrichten voor de crypto op de lange termijn. Is het voor jou ok iets goeds? Wij probeerden het uit te zoeken door al het Ripple nieuws op een rij te zetten.

De Ripple verwachtingen voor aankomend jaar?

We moeten bij verwachtingen altijd de kanttekening maken dat ze zijn gemaakt door mensen. Natuurlijk is er gebruik gemaakt van computers om deze cijfers te bepalen, maar we zien toch dat je niet één op één kan zeggen: ‘dit is de verwachting en dat gaat dus gebeuren’. Daarom houden wij altijd een slag om de arm. Maar als we analisten mogen geloven zijn dit de verwachtingen:

In 2023 moet de Ripple gaan stijgen naar 3,26 euro. Inmiddels is hij meer dan 2 euro waard, dat zou dus een stijging van 50% zijn. De hoop van velen is dat hij in de jaren hierna nog veel verder zal gaan stijgen. Zo zeggen analisteren dat hij wel 500% meer waard kan zijn dan dit moment in 2030. Dat zou natuurlijk een geweldige stijging zijn. Maar het hoogste punt zal liggen in 2028. Dit heeft alles te maken met het vertrouwen van ons als consumenten.

Ons vertrouwen in de bank:

De cijfers hebben alles te maken met ons als consumenten en het vertrouwen in banken. Wij willen zo onafhankelijk mogelijk blijven. Dit omdat in het verleden economieën instorten doordat een paar hoge piefen op verkeerde knopjes hadden gedrukt. Bij Ripple is het zo dat ze direct gelinkt zijn aan banken. Ze ontwikkelen systemen die ervoor zorgen dat transacties sneller verlopen. Dat klinkt allemaal leuk, maar in hoeverre bepalen wij als consumenten nog de markt. Het crypto nieuws van vandaag zal je moeten bekijken om te zien of Ripple nog steeds on top of mind is.

Investeer verstandig

Instappen in één munt is vaak een hele verkeerde investering. Zo kan je door één munt ook al je geld verliezen. Wanneer jij wil investeren in crypto probeer dan te spreiden. Je ziet eigenlijk hetzelfde als bij een fonds. Ga jij beleggen dan zal je worden aangeraden hetzelfde te doen. Je investeert dan ook niet in één project, maar soms in wel 30 verschillende. Wanneer je dan verliest op de één zal je winst maken op de ander. Dat is precies hoe het werkt in de wereld van beleggingen.

Ben jij benieuwd naar meer over investeren en hoe je dit verstandig doet? Bekijk dan eens deze video. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat de valkuilen zijn en waar je op moet letten bij een crypto investering.

Ook interessant