Dit zijn de beste tuinproducten voor deze zomer

Een fijne en gezellig tuin, dat wil toch iedereen? In deze blog geven wij je tips voor een aantal tuinproducten die voor een fijne sfeer in je tuin kunnen zorgen.  

Wanneer de zomer weer in aantocht is, dan moeten we ook nadenken over wat we willen met de tuin. Want na zo’n vijf tot zes maanden waarin je totaal niet in de tuin bent geweest is het tijd voor weer een opknapbeurt. Misschien moet er wel hier en daar geschoffeld worden of wil je de boel gewoon weer opfleuren. Wij geven je een aantal tips voor goede tuinproducten die je deze zomer in je tuin wil hebben voor een fijne sfeer.

Zithoek

Een tuin begint eigenlijk bij een goede zithoek. Er zijn enorm veel tuintafels waaruit je kan kiezen online. Maar het is wel belangrijk dat je een fijne hoek hebt waar je thuis kan komen in je tuin. Ook wil je familie en vrienden kunnen uitnodigen, dus er moet genoeg ruimte zijn voor minimaal twintig man. Nadenken over tuinstoelen kopen hoort er dus ook bij. Dan het liefst niet die plastic witte maar juist mooie tuinstoelen waar je heerlijk op kan luieren.

Vuurschaal

Wil je echt gezelligheid creëren in de tuin? Kies dan voor een mooie vuurschaal en een plek waar je heerlijk bij de schaal kan gaan zitten. Dit hoeft trouwens niet. Je kan ook voor de sfeer een vuurschaal in de hoek zetten. Het makkelijke van een vuurschaal is dat je vuur kan maken binnen de kortste keren. Hiervoor heb je echt niet heel veel bijzondere vuurskills nodig. Vuur zorgt altijd voor extra gezelligheid.

Tuinverlichting

Heb jij al nagedacht over extra verlichting in je tuin? Misschien heb jij al wel een tuinlamp, maar dat is natuurlijk niet wat wij bedoelen. Je hebt tuinverlichting in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een lichtslinger of geïntrigeerde paaltjes in de grond. Ook heb je verlichting dat je op afstand kan besturen. Zo kan je kiezen tussen verschillende kleuren of kan je het dempen, misschien zelfs laten knipperen voor bij een feestje.

Houtopslag plaats

Wij vinden het toch altijd heel gezellig staan wanneer er in de hoek van de tuin een mooie houtopslag plaats is. Deze kan je online vaak heel mooi kopen. Zo komen ze met een dakje en een goede overkapping voor je hout zodat het niet nat wordt. Vooral wanneer jij ook al een vuurschaal hebt aangeschaft is dit een hele mooie aanvulling. Zorg voor meer eenheid in je tuin.

Buitenkleed

Ken jij de bohemien sfeer een beetje? Wij houden erg van dit stijltje en wanneer je dit mooi weet door te voeren in je tuin krijg je echt een sfeervol geheel. Een mooi buitenkleed past hier heel goed bij. Zo’n buitenkleed is weersbestendig zo kan je hem in de regen gewoon laten liggen. Hierdoor weet je een bepaalde sfeer helemaal door te trekken in de volledige tuin.

Ook interessant