Drie Amerikaanse steden die jij met je partner moet bezoeken!

Rome, Parijs en Valencia zijn prachtige steden met een romantisch tintje. Het zijn dé steden die je bezocht moet hebben samen met je partner. Maar wist je dat je niet binnen Europa hoeft te blijven voor een romantische reis? Ook rondreizen door USA brengt een hoop liefde met zich mee. Een romantisch dinertje op de bovenste verdieping, een wijnproeverij met prachtig uitzicht, en feesten in de smalle straten. De VS zit vol met romantische plekken voor de leukste activiteiten samen met je partner. Benieuwd welke plekken jullie samen écht moeten bezoeken? Lees dan snel verder!

New York City, New York

Als je gezellig met z’n tweeën naar de VS gaat, denk je al snel aan New York City. Dat is ook niet zo gek. Naast dat het de grootste stad van het land is, is het ook nog eens super romantisch. Stel je eens voor; je begint de dag met een romantische wandeling door het Central Park. Hand in hand genieten jullie van al het groen. Na een boottocht over de Hudson genieten jullie bij kaarslicht van heerlijke Italiaanse gerechten. De dag sluiten jullie af met een prachtig uitzicht vanaf het Empire State Building. Kortom, een romantische droomreis. 

Napa Valley, Californië

Zijn jullie echte wijnliefhebbers? Is lekker eten en drinken wat jullie verbindt? Dan moeten jullie naar Napa Valley in Californië. Vrijwel alle goede Amerikaanse wijnen komen uit deze wijnstreek. Het staat vooral bekend om zijn mooie uitzichten, prachtige natuur en is een toplocatie voor een huwelijksreis. Samen genieten jullie van de lekkerste wijnen bij de wijnboeren op het land. Naast het uitgestrekte landschap vind je hier tal van knusse, schattige dorpjes. Ook hier bezoeken jullie samen de beste restaurants. Daarna wandel je door de meest pittoreske straatjes terug naar de hotelkamer.  

New Orleans, Louisiana

Tot slot is New Orleans in de staat Louisiana een stad die jullie samen niet kunnen missen. Deze stad, in Creoolse stijl, is een van de meest romantische steden van het land. Het staat vooral bekend om de uitgaansscène, een warm klimaat, en het lekkerste eten. Ook de knusse jazz bars zijn perfect om te bezoeken om te genieten van een gezellige avond. Beeld je eens een wandeling voor door de Franse wijk, waarbij de straatmuzikanten jullie de mooiste melodieën spelen. Romantischer kan het bijna niet!

Dus, de Verenigde Staten zijn perfect als je op zoek bent naar een romantische reis. In New York City bewonder je hand in hand het mooie Central Park. In Napa Valley geniet je samen van de lekkerste wijnen en het mooiste uitzicht. Ontdek tot slot de prachtige straten van New Orleans en begrijp waarom het zo’n romantische stad is. Welke staat bij jullie bovenaan de lijst? 

Ook interessant