Een machtig zakenimperium opbouwen doe je met financial lease

Sta je aan de start van een geheel nieuwe fase in je leven? Ben je recent in het diepe gesprongen met de inschrijving van je eigen onderneming? Super leuk, uitdagend en misschien ook een beetje spannend.

Als ondernemer komt het vooral aan op het maken van de juiste keuzes. Deze juiste keuzes moet je ook nog combineren met het nemen van risico. Risico heb je nu eenmaal nodig om een flinke groei door te kunnen maken. Tegelijkertijd wil je op bepaalde gebieden absoluut geen risico lopen. Mede daarom kiezen veel ondernemers voor financial lease.

Wat is financial lease?
Financial lease is een vorm van zakelijke leasing. Bij deze vorm van leasing word je economisch eigenaar van de auto, maar je hoeft de auto niet in één keer zelf te betalen. Dat doet de leasemaatschappij voor je. In ruil daarvoor betaal je maandelijks een vast leasetarief aan de leasemaatschappij.

Loopt het contract van de leaseauto af? Nadat je de laatste betaling gedaan hebt, ben je ook juridisch eigenaar van de auto. Je kunt dus, na het aflopen van de looptijd, eventueel de auto verkopen. Of je houdt de auto in je bedrijf. Doordat je vanaf het eerste moment economisch eigenaar van de auto bent, staat de auto vanaf het eerste moment op je balans.

Waarom kun je een machtig zakenimperium opbouwen met financial lease?

Veel ondernemers hebben een zakelijke auto nodig. Een auto om bij klanten langs te gaan, om leveranciers te bezoeken of om diensten te kunnen verlenen. Geldt dit ook voor jou? Dan is de keuze voor financial lease een logische keuze. Je geniet hiermee namelijk van zwaarwegende voordelen. Juist door deze voordelen ben je, met financial lease, in staat om een machtig zakenimperium op te bouwen.

Je hoeft geen grote investering te doen

Kies je voor financial lease? Dan hoef je geen grote investering te doen in een zakelijke auto. Dit laat je over aan de leasemaatschappij. Daar zijn zij immers gespecialiseerd in. Doordat je geen grote investering in een auto hoeft te doen, kun je andere investeringen in je bedrijf doen. Hier bespoedig je – hopelijk – de groei van je bedrijf mee.

Je weet waar je aan toe bent

Met financial lease weet je ook precies waar je aan toe bent. Je weet precies welk bedrag je elke maand naar de leasemaatschappij over moet maken. Je hoeft alleen nog maar met de brandstofkosten rekening te houden. Gebeurt er onverhoopt iets met de auto? De reparatie- en onderhoudskosten zitten ook al in het vaste maandtarief opgenomen.

Je geniet van een prima service

Zeker als je veel kilometers maakt, is de kans op pech aanwezig. Bij financial lease geniet je in een pech situatie gelukkig van de perfecte service. Neem contact met de leasemaatschappij op en deze helpt je direct op weg. Mogelijk zijn de kosten voor vervangend vervoer ook al in het leasecontract opgenomen.

Spreekt financial lease je nu al aan? Of wil je meer informatie over deze vorm van zakelijke lease hebben? Lees meer over deze vorm van leasing en maak voor jezelf de juiste afweging.

Ook interessant