Vrouw met de meeste piercings

Last Updated on: 4th juni 2020, 06:49 am

Piercings zijn vrij algemeen geaccepteerd als het gaat om oorpiercings of navelpiercings. Neus- of tongpiercings zijn dan al iets minder doorgaans, en mensen metwenkbrauw- of kinpiercings worden al snel in het hokje alternatief geplaatst. Maar als dat al alternatief is, hoe wordt Elaine Davidson, “The Worlds Most Pierced Lady”, dan wel niet gezien?

Elaine Davidson

Elaine werd in 2000 voor het eerst genoemd in het Guinness Book of World Recods, omdat ze toendertijd 492 piercings had. Ze komt uit Brazilië, is voormalig verpleegkundige, en begon met piercen omdat ze vanaf jongs af aan al de droom het om in het Guinness Book of World Records te komen, en dat doen met de meeste piercings was voor haar de meest makkelijke mogelijkheid om erin genoemd te worden. Nou, dat is inmiddels gelukt. En hoe! Inmiddels staat de teller op 11.003 piercings and counting.

Elaine heeft een zwarte band in judo en houdt van extreme soprten, zoals sky diving. Daarnaast rookt ze niet, drinkt ze geen alcohol en gebruikt ze geen drugs. Voor haar is het belangrijk dat haar fans dit weten, omdat ze het idee heeft dat ze via Guinness op een bepaalde manier een voorbeeldfunctie heeft verworven.

Piercings zijn niet de enige scherpen voorwerpen waar ze van houdt. Zo kan ze lopen op gebroken glas, ligt ze graag op een spijkerbed, duwt ze spijkers door haar neus en kan ze een zwaard door een gat in haar tong steken. Is het je allemaal nog niet te veel geworden en ben je geïnteresseerd, kijk dan dit filmpje over Elaine Davidson.

Ook interessant