Digital nomad worden? Zo verdien je online geld tijdens je reis

Je wil het liefst de wereld zien en tegelijk geld verdienen. Gelukkig kan dit tegenwoordig als digital nomad. Wij geven je een aantal tips om geld te verdienen. 

Geld verdienen lui vanuit de hangmat. Het is een droom voor heel veel mensen. Maar je huidige baan opzeggen is toch nog best een grote stap als je niet weet wat je moet gaan doen online. Er zijn inmiddels enorm veel mogelijkheden van belegen tot copywriting. In plaats van werken van 9 tot 5 werk jij nu maar een paar uur per week en verdien je genoeg geld voor je leven in Thailand, Mexico of ergens anders op de wereld. 

1.    Handelen in crypto 

Beleggen in crypto is volgens ons misschien wel één van de beste manieren om geld te verdienen. Door slim te handelen hoef je helemaal niet lang achter de computer te zitten om geld te verdienen. Je moet gewoon instappen op het juiste moment. www.bestebank.org vertelt je meer over het handelen in crypto en hoe jij hier als digital nomad geld mee kunt verdienen.

2.    Copywriting 

Ben jij creatief met het schrijven van teksten en vind je het leuk om te doen? Waarom zou je het dan niet als parttime nomad job gaan doen? Er zijn heel veel ondernemers die graag teksten voor hun website zouden willen maar geen tijd hebben om deze teksten op papier te zetten of gewoon geen feeling ervoor hebben. Kan jij overweg met SEO en weet je meer over het schrijven van een goed vindbaar artikel? Dan is dit een uitstekende job als digital nomad. 

3.    Affiliate marketing

Start een eigen blog tijdens het reizen. Dat is iets dat heel veel andere ondernemers ook hebben gedaan. Zo’n blog kan je promoten via Instagram met mooie foto’s en video’s. Wanneer je het lukt om veel volgers te krijgen en je website wordt steeds beter vindbaar, dan kan je gaan werken met affiliate marketing. Voor ieder product waar op doorgeklikt wordt krijg je dan een bepaald bedrag. Dit kan je afspreken met bedrijven door contact met ze te zoeken. Het kan oplopen van 500 euro tot wel 10.000 per maand. 

4.    Marketing assistant 

Ken jij ondernemers die totaal geen idee hebben hoe ze hun online marketing moeten regelen? Dan kan jij helpen als marketing assistent. Je zorgt ervoor dat ze online beter vindbaar worden via social mediakanalen. Samen met de klant kan je kijken naar wat het beste bij hen past: Tiktok, Instagram, Facebook of andere kanalen. Je kan hier veel geld mee verdienen in korte tijd. Doordat ondernemers hier vaak best voor willen betalen. 

5.    Begin een onlinecursus

Ben jij ergens goed in? Een skill die niet veel mensen hebben of misschien een skill waar anderen ook veel geld mee kunnen verdienen? Dan kan een onlinecursus best een goed idee zijn. Je hoeft hier niet de hoofdprijs voor te vragen. Maar een onlinecursus kan anderen wel helpen om ergens beter in te worden. Er zijn heel veel tutorials te vinden over het maken van een onlinecursus. Digital nomad worden? Zo verdien je online geld tijdens je reis 

Ook interessant