yellow banana on purple background
Photo by Dainis Graveris on Pexels.com

Hoe gebruik je als man een buttplug? 

Last Updated on: 28th september 2022, 07:40 am

Menig man denkt dat er geen sextoys voor heren zijn. Dat is uiteraard een mythe. Sterker nog, er komen steeds meer seksspeeltjes op de markt voor mannen! Zo kun je een pocketpussy aanschaffen, maar ook een andere masturbator, een cockring of een cocksleeve. Houd je als van anale seks? Ook dan kun je als man je pret niet op als je op zoek bent naar sextoys! Je kunt bijvoorbeeld een dildo of anal beads kopen, maar het is ook zeker een goed idee om een buttplug te kopen. Wil je weten hoe je zo’n toy kunt gebruiken? Lees dan snel dit artikel! 

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om een buttplug te gebruiken, dit seksspeeltje is immers bedoeld om dezelfde plaats te blijven. Een ander voordeel van deze toy is dat het gebruikt kan worden in veel verschillende seksuele situaties. Zo kun je het solo gebruiken, maar ook wanneer je seks hebt met je partner is het mogelijk om een buttplug te dragen. Ga je uit eten en wil je het avondje een beetje kinky maken? Draag de buttplug dan in de restaurant! Als het een vibrerend exemplaar is dan kun je het nog wat leuker maken door de afstandsbediening aan je bediening te geven. Durf je het aan?!

Natuurlijk moet je een buttplug wel veilig gebruiken. Daarom is het van belang om te weten dat je rustig aan moet doen. Het vergt namelijk wel wat oefening om zo’n buttplug in te brengen, wat je niet echt zult hebben als je een masturbator voor het eerst gebruikt. We raden je daarom aan om met een kleine plug te starten. Als je inmiddels hieraan gewend bent geraakt, kun je vervolgens doorgaan naar een groter exemplaar. Hoe groot de buttplug ook is, je moet altijd glijmiddel aanbrengen. Zonder glijmiddel zal de penetratie namelijk nogal pijn doen!

Nadat je glijmiddel hebt aangebracht, is het wellicht verstandig om eerst een vinger in te brengen voordat je een buttplug pakt. Ben je gewend geraakt aan je vinger? Voeg dan nog wat glijmiddel toe en plaats ook wat op de plug. Vervolgens kun je het langzaam maar zeker inbrengen, doe dit echt rustig en voorzichtig. Voelt het oncomfortabel? Wacht dan even of haal de buttplug er volledig uit om daarna nog een keer te proberen. Als de plug eenmaal zit, hoef je er niet meer aan te zitten, het wordt namelijk volledig op zijn plaats gehouden door de basis. 

Ook interessant