Man met de langste penis

In films en series maken vrouwen (en mannen) vaak grappen over de lengte en vorm van het geslachtsdeel van hun liefde. Zo zou hij vooral niet te klein of te dun mogen zijn. Dit is ook het punt waar mannen vaak het meest onzeker over zijn. Zo zouden heel veel mannen denken dat hun penis niet lang of groot genoeg is. Een grote penis lijkt dus iets wat veel mannen zouden willen hebben, maar wel tot een zekere grens. De man met de grootste penis ter wereld heeft namelijk een penis die tot aan zijn knieën komt. In slappe toestand meet hij 48 centimeter.

Roberto Esquivel Cabrera

De man in kwestie, die uit Mexico komt en 55 jaar is, heet Roberto Esquivel Cabrera. Het hebben van zo’n grote penis is volgens Roberto alles behalve een pretje. Zo heeft hij heel vaak medische problemen, zoals urineweginfecties. De urine is niet gemaakt om zo’n lange weg naar de eikel af te leggen: een normale penis is in slappe staat zo’n 12 centimeter, en geen 48, zoals die van Roberto.

Daarnaast moet Roberto zijn penis elke dag in verband wikkelen, omdat hij anders tegen zijn broeken of bovenbeen aan schuurt. Daarnaast kan slapen ook niet normaal: zijn penis heeft een eigen kussen en hij kan niet op zijn buik liggen.

Seks

Stel je je direct wilde fantasieën voor bij zo’n grote penis? Dat zit er voor Roberto niet in. Het gaat gewoon niet, met de grootste penis ter wereld. Door de dikte van de penis is penetratie niet mogelijk. Ook is hij arbeidsongeschikt verklaard, omdat hij niet normaal kan zitten en ook geen bedrijfskleding zou kunnen dragen. Toch is hij er niet rouwig om, want hij is wel erg blij met alle beroemdheid die hij door zijn bijzondere ‘aandoening’ verworven heeft.

Ook interessant