airplane in mid air above trees during day
Photo by Tom Cattini on Pexels.com

Gratis overnachten in Ibiza, vanaf nu is het mogelijk

Wil jij Ibiza eens op een totaal andere manier beleven? Dan heeft Paradiso Ibiza Art Hotel precies wat je zoekt. Gasten kunnen namelijk gratis verblijven in hun Zero Suite. Deze luxueuze suite heeft een prachtige Art-Deco stijl en bevindt zich op een prachtige locatie vlakbij de zee. Er zit natuurlijk wel een addertje onder het gras, want als je in de Zero Suite verblijft dan zul je afstand moeten nemen van je privacy. De wanden van deze suite zijn namelijk van glas gemaakt en dus compleet transparant.

Waar vind ik de Zero Suite?

De Zero Suite is te vinden in het Paradiso Ibiza Art Hotel en je kunt een hoop bezoekers verwachten, want de kamer bevindt zich in de lobby van het hotel. Het is onderdeel van het Zero Suite Residencies programma wat onderdeel uitmaakt van Art Paradiso kunst. De innovatieve suite is een speciale ruimte voor mensen die graag onderdeel willen zijn van een live-kunstinstallatie. Het project is opgezet door Concept Hotel Group. Het hotel heeft een galerie met hedendaagse kunst waar de Zero Suite perfect op aansluit. Elke gast kan deze kamer één dag per jaar reserveren en er in verblijven.

Op Ibiza is het altijd genieten geblazen

Ibiza is het eiland om te feesten en het staat over de gehele wereld bekend als dé bestemming voor feestbeesten. Maar vergeet niet dat dit Spaanse eiland gelegen in de Middellandse Zee nog veel meer te bieden heeft dan clubs en grote artiesten. Het eiland heeft een gevarieerd landschap en prachtige plekjes waar je volop van de natuur kunt genieten. Daarnaast is de Spaanse keuken sterk aanwezig op Ibiza dus vergeet niet om lokale delicatessen te proberen zoals Paella de marisco, Flaó en Greixonera. Mocht je je na alle opwinding in deze bruisende plaats even willen terugtrekken, dan kun je dus overwegen om gratis een nachtje in de Zero Suite te verblijven. Hier kun je heerlijk even bijslapen, je favoriete serie terugkijken of een gokje wagen in de online casino. Je moet alleen wel tegen een beetje aandacht kunnen, want de kans is groot dat je aardig wat publiek zult trekken.

Iedereen kan kunst zijn

Het idee achter de transparante wanden in de Zero Suite is dat het een vorm van live art is. Tijdens het hoogseizoen zullen dan ook artiesten in de kamer verblijven. Tijdens hun verblijf zullen deze kunstenaars een kunstwerk in de kamer maken. Op deze manier kunnen de gasten van het hotel de kunst bewonderen. De gasten kunnen tegelijkertijd een kijkje nemen in het creatieve proces van de kunstenaar.

Waan je in de jaren 70

De stijl van de Zero Suite is geïnspireerd door de Miami Art-Deco stijl oftewel MiMo. Het gehele hotel heeft een jaren 70 decor. De kamers zijn uitgevoerd in pastelroze en er is zelfs een tropische tuin met twee roze betegelde zwembaden. De kamer is geheel gemeubileerd en voorzien van een tweepersoonsbed, tafel, stoelen en een badkamer. Over je toiletbezoek en de douche hoef je je geen zorgen te maken, want de wanden van de badkamer zijn niet ondoorzichtig. Je zowel in je eentje in de kamer verblijven of het als tweepersoonskamer gebruiken. 

Meer over het Paradiso Ibiza Art Hotel

Het Paradiso Ibiza Art Hotel ligt aan de hoofdstraat van de baai van San Antonio. Vanaf het hotel kun je zo naar een van de beste stranden van Ibiza lopen. Er is echter ook van alles in het hotel te beleven. Naast de Zero Suite heeft het hotel een tattooshop, een privéstrand, restaurants en bars. Je zult hoe dan ook je ogen uitkijken in dit unieke en zeer esthetische hotel.

Ook interessant