Vrouw Met De Breedste Heupen

De maatschappij is waarschijnlijk al behoorlijk gewend aan wat brede heupen sinds we gewend zijn aan het bizarre zandloperfiguur van de Kardashians. Een taille in maat XS, maar heupen in XXL. Toch komen zij nog lang niet in aanmerking voor de titel ‘vrouw met de breedste heupen’, die staat namelijk op naam van Mikel Ruffinelli.

Mikel Ruffinelli

Maak kennis met Mikel Ruffinelli, de vrouw met de grootste heupen ter wereld. De 43-jarige vrouw uit Los Angeles heeft namelijk een heupomvang van 251 centimeter, en mag daarmee het wereldrecord van breedste heupen ter wereld dragen.

Voor- en nadelen

Of ze er blij mee is? Veel mensen denken dat ze implantaten heeft gehad, maar niets is minder waar. Haar heupen, zo zegt ze, zijn gewoon puur natuur! Hoewel ze haar eigen heupen heel mooi vindt, zitten er ook flink wat nadelen aan verbonden. Ze kan ze nooit normaal door één deur, en past ze niet in normale stoelen. Als ze het vliegtuig pakt, moet ze dan ook twee stoelen reserveren. Ze weegt meer dan 190 kilo en heeft daarom ook vaak medische problemen.

Bobbi-Jo

Inmiddels is er een vrouw druk bezig om haar van de Guinnes-troon te stoten: Bobbi Jo. Deze Amerikaanse heeft één doel voor ogen: het hebben van de breedste heupen ter wereld. Momenteen is haar heupomtrek 236 centimeter en daarmee wint ze het nog niet van Mikel. Maar ze is hard op weg.

 

Ook interessant